Kysymys:
Kuinka voin laskea kehon rasvaprosentin?
Thomas Bonini
2011-03-02 18:24:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä menetelmiä voin käyttää kehon rasvaprosentin laskemiseen?

yksi neuvosana henkilökohtaisesta kokemuksesta ... älä mene yhdellä näistä "vapaasta rasvarasvasta" paikallisella kuntosalilla.
Samanlainen kuin http://fitness.stackexchange.com/questions/5910/body-fat-measuring-device/23611#23611
Kolme vastused:
#1
+23
Ivo Flipse
2011-03-02 18:58:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rasvaprosenttiasi voidaan mitata useilla tavoilla.

Sportsmedicine.About.com kuvaa mukavan kuvauksen tärkeimmistä, niiden järjestyksessä. luotettavuus

Vedenalainen punnitus - hydrostaattinen punnitus

Yksi menetelmä kehon koostumuksen analysoimiseksi, jossa henkilö punnitaan veden alla suurta vesisäiliötä kutsutaan vedenalaiseksi tai hydrostaattiseksi punnitukseksi. Tämä menetelmä kehon koostumuksen määrittämiseksi perustuu Archimedeksen siirtymäperiaatteeseen, jossa todetaan:

enter image description here

Rasvamassan ja rasvan tiheys -vapaa massa on vakio Lean-kudos on tiheämpää kuin vesi Rasvakudos on vähemmän tiheää kuin vesi. Siksi henkilö, jolla on enemmän kehon rasvaa, painaa vähemmän veden alla ja on kelluva.

Skinfoldin paksuuden mittaus

Koska vedenalainen painotus on monimutkaista ja hankalaa ja vaatii erityistä laitteet, useimmat liikuntafysiologit määrittelevät kehon rasvaprosentin yksinkertaisilla ihomittauksilla. American College of Sports Medicine kertoo, että kun koulutettu, ammattitaitoinen testaaja suorittaa ne, niiden tarkkuus on jopa 98%.

enter image description here

Bioelektrinen impedanssi vahva>

Bioelektrinen impedanssi on toinen menetelmä kehon rasvaprosentin arvioimiseksi. Kotikäyttöön on tarjolla erilaisia ​​kehon koostumuksia ja kehon rasva-analysaattoreita ja asteikoita, jotka tarjoavat enemmän kuin vain kokonaispainon mittaukset. Nämä laitteet määrittävät kokonaispainon, kehon rasvan prosenttiosuuden ja määrän, lihasmassan, veden ja jopa luumassan. Vaikka nesteytystasot, ruoan saanti, ihon lämpötila ja muut tekijät voivat vaikuttaa lukemiin, saat parhaat tulokset, jos noudatat ohjeita ja otat lukeman vastaavissa olosuhteissa.

Muut menetelmät, kuten BMI, ovat niin karkea arvio, että voit yhtä hyvin seurata @Sparafusile's: n neuvoja ja katsoa peiliin
Biosähköisiä impedanssimittauksia käyttävät asteikot ovat arvottomia. Pahinta on, että he yleensä tarvitsevat ikäsi ja pituutesi, jotta he voivat tilastollisesti kompensoida ja antaa sinulle mukautetut BF-arvot, joiden oletetaan olevan lähellä ikäsi, sukupuolesi / pituussi mukaisia ​​keskiarvoja. Yritä muuttaa ikääsi sellaisessa mittakaavassa, ja voit kääntää tuloksia 5-10%.
Huomautin saman asian eri vastauksessa, mutta saattaa olla hyvä, että sitä korostetaan täällä. Kiitos @Idx
#2
+12
BackInShapeBuddy
2011-06-21 03:58:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on mukava referenssisivu siitä, miten voit laskea kehon rasvaprosentin ja kunkin menetelmän plussat ja miinukset. Tässä on yhteenveto.

BIA - Yksinkertaisin menetelmä on hypätä BIA: n, bioimpedanssianalyysin, monitorin päälle. Rajoitukset: tarvitset näytön, joka mittaa sekä ylävartalon että alavartalon, ei vain yhtä tai toista. Lukemat vaihtelevat nesteytyksen ja vedenpidätystasojen mukaan. Saadaksesi tarkimmat lukemat ota ne samaan aikaan päivästä ennen syömistä ja tyhjentämisen jälkeen. Koska he lähettävät heikon virran sinun kauttaasi, sydämentahdistimien tai raskaana olevien ihmisten ei tule käyttää niitä.

Skinfold - Toinen helppo tapa on käyttää Accumeasurea, joka on halpa ihon paksuus, jota käytät itse. Harjoittelemalla voit saada toistettavia lukemia nivelreuman yläpuolelta ja löytää kehon rasvaprosentin etsimällä vastaava mm Accumeasures-taulukosta, joka ottaa huomioon iän ja sukupuolen.

Vaihtoehtoisesti voit antaa koulutetun testaajan suorittaa ihon taittumismittauksia useilla vartaloalueilla kehon rasvaprosentin laskemiseksi.

Formula-menetelmä sisältää kehän ottamisen mittaukset eri kehon kohdissa sukupuolestasi riippuen ja kaavan soveltaminen. Eri kaavoihin liittyy erilaisia ​​mittausvaatimuksia.

Yllä olevat menetelmät ovat helpoin ja edullisin tapa seurata kehon rasvaprosenttia jatkuvasti. Seuraavat ovat erittäin tarkkoja, mutta kalliimpia ja edellyttävät laitoksen tarjoamista, joka tekee niistä vähemmän sopivia kehon koostumuksen etenemisen jatkuvaan seurantaan.

Dexa Dual Energy X-Ray Absorptiometry -testi on todennäköisesti tarkin, mutta se käyttää röntgensäteitä, vaikka säteilyaltistus on vähäinen. Edistymisen määrittäminen on kallista eikä käytännöllistä, kun mittaus toistetaan.

Vedenalainen punnitus , vaikkakin erittäin tarkka, riippuu kyvystä poistaa ilma keuhkoista veden alla. Tulokset riippuvat myös nesteytystasoista. Tämä menetelmä voi olla kallista ja hankalaa käyttää jatkuvaan kehon rasvaseurantaan.

Uudempi Bod Pod -menetelmä on ilmakammio ja on samanlainen kuin vedenalainen punnitusmenetelmä. käyttää ilmansiirtoa pikemminkin kuin vedensiirtoa, mikä tekee siitä mukavamman. Samat tekijät pätevät, kun kosteustasot vaikuttavat tuloksiin. Kun tämän menetelmän suosio kasvaa, on helpompaa löytää alue alueeltasi.

#3
+11
Sparafusile
2011-03-02 18:37:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on miten laivasto tekee sen:

Käytä periaatteessa korkeutta ja parin ruumiinosan mittauksia kaavassa saadaksesi arvion.

 • Mittaa pituutesi (ilman kenkiä).
 • Mittaa ympärysmitta vatsasi ympärillä, vaakasuoralla tasolla navan ympärillä miehillä ja tasolla, jolla leveys on pienin naisilla. Älä vedä vatsasi sisään.
 • Mittaa kaulan ympärysmitta kurkunpään alapuolelta siten, että teippi on kalteva hieman alaspäin eteenpäin.
 • Vain naisille: Mittaa lantion ympärysmitta suurimmalla vaakasuoralla mitalla.
 • Laske arvioitu käyttämällä seuraavia kaavoja kehon rasvaprosentti:

   Miehille (mitat tuumina): Rasvaprosentti = (86.010 * LOG (vatsa - kaula) - 70.041 * LOG (korkeus)) + 36.76 naisille (mitat tuumina) ): Rasvaprosentti = 163.205 * LOG (vatsa + lonkka - niska) - 97.684 * LOG (korkeus) - 78.38 

  Voit ostaa mittoja ja mitata itse. Siellä on hienostunut kone ja jopa kylpyhuoneen vaaka, jotka väittävät pystyvänsä mittaamaan kehon rasvaa. Tarkin olisi todennäköisesti hydrostaattinen upotustesti.

  Suosikkitapani on katsoa peiliin.

  Sinun tulisi tiivistää, mitä linkki kertoo, mikä antaa paremman vastauksen;)


  Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
  Loading...