Kysymys:
Neuvoja koulutuskumppanin löytämiseen
Adam Nuttall
2011-03-03 04:24:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harjoitan säännöllisesti yksin, mutta harjoittelen harjoittelukumppanin kanssa mielestäni motivaationi kasvaa, tuotokseni kasvaa ja ehkä tärkeintä yleinen nautintoni kasvaa . p> Jason Ferruggia (maailmankuulu S&C-valmentaja) on aina sanonut, että hyvän harjoittelukumppanin saaminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä edistymisesi nopeuttamiseksi.

Tässä mielessä, kuinka etsit harjoituskumppanin etsimistä, jos todellakin harjoittelet kumppanin kanssa ollenkaan?

  • Voiko kävellä kuntosalille ja löytää ihmisiä siellä?

  • Onko mahdollista treenata ystävien kanssa? (Varsinkin jos olet siellä liikunnassa vakavasti, sen sijaan että et olisi kiinni ja jutella)

Mitä kokemuksia sinulla on harjoituskumppanin löytämisestä ?

Kolme vastused:
#1
+6
going
2011-03-03 04:38:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oman kokemukseni mukaan olen käynyt säännöllisesti kuntosalin kanssa ystävän kanssa, kun olin vasta lukiossa. Hän oli muutaman askeleen edellä minusta kunto ja voima ja hän oli melko sitoutunut. Tämä oli todella hyödyllistä, koska se tarkoitti sitä, että yritän kovemmin saavuttaa tavoitteeni.

Olen myös liittynyt kuntosaleille ja saanut ystäviä käymällä säännöllisesti. Sinulla on tapana löytää muutamia samoja ihmisiä, jotka näkyvät samanaikaisesti, jos osallistut samaan aikaan säännöllisesti. Tällä tavoin ihmisten tapaaminen on vähemmän yksi kerrallaan, mikä tarkoittaa, että voit tehdä omia asioita, jos haluat, mutta tekee myös kokemuksesta miellyttävämmän ja rohkaisevamman palaamaan.

#2
+4
G__
2011-03-03 04:32:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin antaa eriävän mielipiteen. Minusta tuntuu, että harjoittelukumppanini (ystäväni tai muu) tekeminen saa minut ainakin osittain käsittelemättä omaa ajoitustani. En voi esimerkiksi hyppää vain laitteiden päälle, kun tunnen olevani valmis tai kun sekuntikello sammuu, jos kumppanini ei ole valmis. Joskus sillä ei ole merkitystä, mutta joillekin harjoituksille ajoitus voi olla ratkaisevan tärkeää, ja joudutaan työskentelemään jonkun toisen kanssa mahdollisesti "tavalla" ja olemaan vastuussa henkilön turvallisuudesta ja motivaatiosta, tuo ylimääräinen haaste.

Oikein huomioitu asia - vaikka jos löydät täydellisen harjoittelukumppanin, joka olet "sopusoinnussa" näiden huolien kanssa, eivät aina ole niin tärkeitä. Et olisi vastuussa turvallisuudesta tai motivaatiosta, aloittelijoista.
@adamnuttall Se on kompromissi. Minusta tulee vastuussa kumppanini turvallisuudesta ja motivaatiosta.
Itse asiassa, kun ajattelen sitä, ei ole kompromissia. Olen aina vastuussa omasta turvallisuudestani ja motivaatiostani, vaikka minulla olisi kumppani.
#3
+3
jmort253
2011-03-03 12:21:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ainoa kerta, kun olen menestyksekkäästi työskennellyt ryhmissä, oli armeijassa, jäsennellyssä ohjelmassa, jota johti virkamiehemme.

Poistuessani palveluksesta yritin työskennellä muiden kanssa muutaman kerran mutta yleensä he päätyivät hylkäämään laivan. Joskus aikataulu ei ollut oikein. Muina aikoina toinen henkilö ei vain ollut omistautunut.

Ainoa tapa, jolla päädyin tuloksiin, oli mennä yksin yksin hyvän, optimistisen musiikin ja kuulokkeiden kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...