Kysymys:
Kuinka monta kaloria polttaa päivittäin nähdäksesi painomuutoksen kuukauden sisällä
user122
2011-03-02 07:30:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BMI on 26,8, mikä tarkoittaa, että olen ylipainoluokassa.

Kun joku käy kuntosalilla säännöllisesti päivittäin, mikä on vähimmäismäärä kaloreita, jotka hänen tulisi polttaa, jotta hänen painonsa muuttuu kuukauden aikana? Keskityn yleensä yksinkertaisiin harjoituksiin, kuten olemiseen juoksumatolla noin 20 minuuttia (150 Cal) ja myös 20 minuutin harrastajaan.

Onko tämä riittävä vai pitäisikö minun lisätä harjoittelua?

Viisi vastused:
#1
+24
Ivo Flipse
2011-03-02 13:56:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1 kilo rasvaa on 7700 kcal tai 1 punta rasvaa on 3500 kcal , joten jos pidät ruokavaliosi ennallaan ja alat treenata enemmän: niin se kestää menettää kilon.

Joten olettaen, että 2 harjoittelua poltat yhdessä 300 kcal, tarvitset 7700/300 = 25,6 harjoittelua kilon pudottamiseksi. Se tarkoittaisi, että joudut harjoittelemaan melkein joka päivä kuukaudessa menettääksesi sen ... On selvää, että se ei todellakaan ole optimistinen tavoite saavuttaa, vaikka toisaalta: on helpompi pysyä mukana, koska sinun ei tarvitse syö vähemmän (mutta ei enemmän!) ja tulos on todennäköisesti kestävämpi kuin jostain kaatumisruokavaliosta.

Kurssin ulkopuolella, intensiteetin tai keston lisääminen saattaa nämä luvut mahdolliseksi, mutta lisäämällä 'liikuntaa' on tehokkaampi tapa lisätä päivässä poltettujen kaloreiden määrää: pyöräile töihin, ota portaita , kävele lounaalla jne.

Toinen vaihtoehto olisi kuluttaa 200 kcal vähemmän joka päivä, mikä johtaisi myös 1 kilon eroon. Joten molempien tekeminen antaisi sinulle todennäköisesti nopeammat tulokset. Tarpeeksi hauskaa, jos lisäät nämä kaksi, saat 500 kcal, jonka @Campbell mainitsi, joten luulen hänen arvionsa olevan oikeassa.

+1 - ja niille, jotka eivät osaa suorittaa matematiikkaa: Amerikan yksinkertainen muunnos on: "1 kilo rasvaa = 3500 kcal"
Mikä on yksinkertaisesti puoli kiloa :-)
@Ivo Flipse - joo ... jotkut ihmiset kuitenkin: /
Älä unohda selvittää EPOC: n (liikahapon jälkeisen hapenkulutuksen) vaikutuksia, jos harjoittelu ulottuu aerobisiin tai anaerobisiin alueisiin. Jos tämä 20 minuuttia juoksumatolla lisätään kevyeen juoksuun, sillä voi olla suurempi vaikutus kuin vain harjoituksen aikana * poltetut kalorit.
Luulen, että yliarvioit jonkin verran EPOC: n vaikutusta, varsinkin koska itse hapen kulutus ei ole oikeastaan ​​se, mikä polttaa kaloreita. Se, missä happi on käytetty, on mielenkiintoinen osa. Olen kuitenkin samaa mieltä siitä, että jos pystyt treenaamaan kovemmin, se on hyvä idea: enemmän polttamia kaloreita ** ja ** harjoituksen jälkeen = voita, voita!
-1 Kaikki hyvät ideat, jos totta, mutta ei ole koskaan ollut kliinistä tutkimusta, jossa kukaan menettäisi yhden punnan 3500 kcal: n alijäämää kohti tai edes lähellä sitä.
Tämä on todennäköisempää, koska on mahdotonta mitata, kuinka paljon kaloreita keho todella kuluttaa, sen sijaan, että arvioidaan, kuinka monta kaloria keho on polttanut @Michael. Luvut perustuvat arvioihin muutoksista hengityksessäsi ja kuinka paljon polttoainetta tämän on pitänyt palaa. Joten tähän kysymykseen ei yksinkertaisesti ole tarkkaa vastausta, vain karkeat arviot. Mutta se on parasta mitä meillä on.
ATOZ-ruokavaliotutkimuksessa http://jama.ama-assn.org/content/297/9/969.täysikokoiset ihmiset, joiden keskimääräinen paino oli 180 paunaa, pitivät kalorivajetta> 350 / päivä kaloreita vuoden ajan ja menettivät keskimäärin 6 paunaa. Heidän olisi pitänyt menettää 36 paunaa. Se on enemmän kuin väärä arvio. Jokainen toinen tutkimus osoittaa samanlaisia ​​asioita.
Tämä johtuu siitä, että alijäämä vaatii arvion siitä, kuinka paljon kaloreita ne polttivat. Eivätkö he varmasti asuneet huoneessa, jossa mitattiin hengitystä 24/7/365? Olen täysin samaa mieltä siitä, että tällä nyrkkisäännöllä on etuja, mutta se on enemmän syyllinen muihin tekijöihin kuin kuinka paljon kcal: ita sinun tarvitsee polttaa.
Tarkalleen; keho muuttaa palavan energian määrää riippuen siitä, kuinka paljon energiaa kulutetaan tavoilla, joita emme voi hallita. Siksi 500 kcal / päivä = 1 lbs on täysin hyödytön arvio, varsinkin pitkällä aikavälillä, kuten tutkimuksessa ilmeni. (Huomaa, että ATOZ-tutkimuksessa suurin laihtuminen saavutettiin 3 kuukaudessa ja paino nousi sen jälkeen, vaikka kalorien alijäämä jatkui.)
@michael, En kiistä väitettänne, mutta kieltäydyn hyväksymästä, että kalorivaje ei vaikuta lainkaan painoon. Kun otetaan huomioon, että he haluavat käyttää 1 kg rasvaa ja rasvan polttaminen tuottaa 7000 kcal, sinun on poltettava niin paljon päästäksesi eroon siitä. Se, että tätä ei tapahdu lineaarisesti, riippuu BMR: stä, siitä, kuinka paljon kaloreita kulutat, milloin ja kuinka intensiivinen harjoittelu. Koska emme voi mitata sitä, voimme tehdä vain karkean arvion. Aivan kuten BMI imee rasvaprosentin mittaamista, mutta sitä käytetään kuitenkin
@IvoFlipse: n 1 kg ihmisen rasvakudoksen energiatiheys on noin 7000 kcal, mutta tämä ei tarkoita, että 1 kg rasvan polttaminen vaatii 7000 kcal, se vaatii silti noin 9000 kcal.
@GetXXL Voit muokata vastaustani vapaasti, kun pidät sopivana, selitä ehkä myös ero?
@IvoFlipse Ihmisen rasvakudosta on noin. 75% rasvasta ja 25% rasvattomasta massasta. Tämä rasvaton massa on enimmäkseen vettä, sitovaa kudosta ja pieniä määriä proteiinia ja jopa hiilihydraatteja. Tämä rasvaton massa vähentää (ilmeisesti) rasvakudoksen energiatiheyttä. Mutta tietenkään et polta itse kudosta, ainoa asia, jota poltat, ovat triglyseridit, jotka on varastoitu rasvasoluihin. Vielä 'tyhjät' rasvasolut sisältävät hieman enemmän vettä kuin täytetyt, joten et menetä painoa myöskään vesihäviön kautta.
Kukaan ei sano, että menetät yhden punnan jokaista 3500 kcal: n alijäämää kohti. He ilmoittavat, kuinka paljon energiaa varastoidaan 1 kiloon. Ajattele sitä näin: Maili on 5280 jalkaa. Se, että kävelet 5280 jalkaa, ei tarkoita, että olet siirtynyt mailin verran, se tarkoittaa, että kävelit mailin. Se on mittayksikkö, ei henkilökohtainen. Jos joku otti 200 kcal: n ruokavalion pois ruokavaliostaan ​​ja aloitti liikunnan (polttamalla 300 kcal / istunto), teoriassa hänen pitäisi menettää yksi punta viikossa. 500 * 7 = 3500 Tiedämme, ettei näin tapahdu, mutta se on hyvä vertailuarvo.
#2
+10
TorontoPersonalTrainer
2012-07-31 02:40:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmat ihmiset eivät tiedä tätä: kun ihmiset sanovat, että yksi kilo rasvaa on 3500 kaloria, se ei ole totta. Tai pikemminkin, se ei ole koko totuus.

Näet, että 1 kilo rasvaa on 3500 kaloria vain uunissa. Näin määritämme, kuinka monta kaloria on tietyssä ruoassa: poltamme kyseisen ruoan ja mitataan, kuinka paljon lämpöä syntyy seurauksena. Emme voi tehdä sitä ihmisellä, joten meidän on tehtävä se uunissa.

Joten kalorien laskeminen on suurimmaksi osaksi ihmisille rajoitettua. Miksi? Koska sinulla voi olla 2 henkilöä, jotka ovat samanlaisia ​​painon, iän, sukupuolen, liikunnan, stressitasojen jne. Suhteen. Mutta syötä näille 2 ihmiselle täsmälleen sama määrä kaloreita ja voin taata, että nämä 2 ihmistä EI saa yhtä paljon painosta. Yksi ei voi saada mitään ja toinen voi saada 3 kiloa. Tai toinen voi menettää 3 kiloa eikä toinen saa mitään.

Me kaikki tunnemme jonkun, joka voi syödä mitä haluaa, eikä laittaa rasvaan rasvaa, ja sitten on useimmat ihmiset, joiden on todella katsottava, mitä syövät pysyäkseen tietyllä kehon rasvaprosentilla.

Hormonit valvovat kehon rasvaa ja painoa paljon tiukemmin kuin kaloreilla. On YouTube-videoni, joka selittää sen melko hyvin.

Lisäksi tekemällä liiallista ja yksinomaista sydäntä, kyllä, saatat polttaa kaloreita harjoituksen aikana, mutta prosessia, jota kutsutaan "sopeutumiseksi", poltat vähemmän ja vähemmän kaloreita joka kerta kun harjoittelet. Opit tulemaan "polttoainetehokkaaksi". Liiallisella ja eksklusiivisella sydänlihalla on kaksinkertainen lihaksen polttaminen. Lihas polttaa rasvaa, joten jos sinulla on vähemmän "koneita", jotka polttaa rasvaa, poltat vähemmän rasvaa.

Ajan myötä voi tapahtua, että painosi on "normaali", mutta kehosi rasva on erittäin korkea koska olet polttanut paljon lihaksia.

Tervetuloa tälle sivustolle, tarvitsemme sinun kaltaisiasi asiantuntijoita. Lähetä linkkejä tutkimukseen, joka tukee vastaustasi, jotta voimme arvioida lähdemateriaalia. Ja olkaa sinnikkäitä, taistelet joitain "yhteisen tiedon" muodostamia vastatuulia vastaan.
#3
+9
goodfairyofny
2011-03-03 01:56:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Punta = 3500 kaloria. Joten 500 päivässä olevan kalorivajeen luominen (joko kuluttamalla vähemmän tai polttamalla) pitäisi johtaa punnan menettämiseen viikossa.

-1 Yksinkertainen, mutta väärä. Näytä yksi kliininen tutkimus, jossa ihmiset menettivät kalorimääränsä ennustaman painon. Et voi, koska sitä ei ole olemassa.
@michael Hei Michael - Olen lukenut kaikki kommenttisi ja mainitsemasi tutkimukset. Kysymykseni, ** mikä sitten aiheuttaa laihtumista? Jos hyvin monet tutkimukset osoittavat, että ** ei ole ** korrelaatiota "3500 kaloria tarkoittaa yhden punnan painonpudotusta" ... Itse asiassa mitä ajattelet? Kuinka se toimii, jos se on väärin? Ajatuksesi? Kiitos!!
@Joe Blow: Ensin, en tiedä. Keho on monimutkainen ja yrittää kovasti pitää tasapainossa. Syö vähemmän, ja se haluaa liikkua vähemmän. Syö enemmän, ja se haluaa erittää enemmän tai liikkua enemmän. Huijaa sitä hetkeksi, ja se pyrkii selvittämään, kuinka palautua takaisin. Hypoteesini on, että suurin painonnousu johtuu kehon sekoittamisesta luonnottomiin ja liian jalostettuihin elintarvikkeisiin. Pysyvä laihtuminen voidaan saavuttaa syömällä asioita ja tekemällä asioita, joita keho ymmärtää. Haluaisin nähdä pitkäaikaisia ​​paleotutkimuksia. Mutta jälleen kerran, se on vain arvaus.
Gary Tauben työ vaikuttaa minuun suuresti, mutta äskettäin tehty tutkimus osoitti, että kun sokerin kulutus laski Australiassa 20 vuoden aikana, liikalihavuus jatkoi kasvuaan. Tutkimus (Australian paradoksi) viittaa siihen, että sokeri korvattiin keinotekoisilla makeutusaineilla, mutta se ei ole täysin selvää. Taubes uskoo, että sokerikynnys, jonka he pysyivät, ylitti painon nousun. Oletan, että sokeri ja keinotekoiset makeutusaineet ovat molemmat liian jalostettuja, jotta keho voi käsitellä niitä oikein. Ehkä jonain päivänä tiedämme, mitä todella tapahtuu.
@michael Hei Michael, ymmärrän kaiken, mitä sanot - erittäin mielenkiintoista. Lyhyesti sitten mitä tekisit laihduttamiseksi, tänään? !!
@Joe Olen onnekas, että en ole koskaan ollut ylipainoinen, joten en voi hyödyntää henkilökohtaisia ​​kokemuksia. Mutta jos haluaisin ehdottaa jollekulle muulle, sanoisin: "Leikkaa kaikki makeutusaineet ja keitä kaikki itse tyhjästä." Tai kokeile paleoa. En kuitenkaan usko, että neuvoni ovat paljon arvoisia. Se on vain arvaus.
@michael - mielenkiintoinen michael, kiitos neuvostasi. Tietojeni mukaan syön (kiitos Jumalalle) lähes primitivistisellä tavalla. Emme syö jalostettuja elintarvikkeita, maissisiirappia, kaikki on tyhjästä, ja (kiitos Jumalalle) minulla ei ole makeaa. (Paleo-lähestymistavan tärkein delta on, että syön esimerkiksi juustoa, viiniä, vähän (mutta ei paljon) sokeria ja niin edelleen.) En ollut kuullut Taubesta ollenkaan, kiitos, kirja on matkalla minä.
Hei @michael - Gary Taubes .. kuinka hieno kirja. Niin tärkeä. Kiitos paljon osoittimesta.
Tämä on erittäin kiehtova keskustelu, ja tarkastelen enemmän tätä ajatusta siitä, että ei ole kliinistä näyttöä siitä, että 3500 kcal: n alijäämä on yhtä menetetty lb. Mutta minä olen itse asiassa ollut ylipainoinen, tarkalleen "lihava luokka II". Ja minut laitettiin lääkäriin valvomaan 850-1000 kcal / vrk runsaasti proteiinia sisältävää ruokavaliota sekä vastustuskykyä ja 5 kuukautta myöhemmin olen 5 kiveä (noin 70 paunaa) kevyempi. Koko ohjelma perustuu -3500-alijäämäkäsitteeseen ja omaan BMR: ään. Ja kaikki toimi matemaattiseksi teeksi. Joten ainakin tässä ihmiskehossa 3500 = 1 lb decifit-teoria toimii.
On olemassa lukuisia tutkimuksia, jotka korreloivat hyvin läheisesti 3500 kalorikonseptin kanssa (mikä hyväksytään sekä tieteellisissä tutkimuksissa että ravitsemuksellisissa oppikirjoissa kelvollisena käsitteenä). michael vastustaa sen matematiikkaa ja kiistää vakiintuneet standardit.
@JohnP todella? Meidän täytyy käydä tämä läpi uudestaan? Se, että sanot, että on olemassa tutkimuksia, jotka korreloivat läheisesti sen kanssa, ei tee siitä totta, kuten osoitin kaikissa aiemmin luetelluissa tutkimuksissa.
@user3495 Onnittelut laihtumisestasi. Joku, joka on 5'10 "ja painaa 250 paunaa, on BMI 35 (liikalihavan II alaraja). Tämän kokoinen istuva mies tarvitsee yli 3500 / päivä painonsa ylläpitämiseksi. Jos kulutit 1000kcal / päivä 5 kuukauden ajan, sinulla olisi kalorivaje 375000 = 107 paunaa. Koska olet lisännyt liikuntaa, alijäämäsi oli sitä suurempi. Siksi menetit vähemmän painoa kuin mitä olisi ennustettu, jos 3500 kcal = 1 pauna.
@user3495 Lääkärisi lähestymistapa näyttää kuitenkin lupaavammalta kuin useimmat. Ihmettelen, onko hän julkaissut mitään tuloksia vai perustuuko menetelmä jollekin muulle tutkimukselle? Haluaisin lukea siitä lisää.
@michael - Kuten sanoin, haluan käydä läpi matematiikkasi, en vain ole ehtinyt. Ja kyllä, me käymme tämän läpi joka kerta, kun haastat tieteellisen ja oppikirjastandardin.
#4
+9
Dave Liepmann
2011-08-19 02:03:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huonot mittarit

On elintärkeää, ettet perustaa harjoittelua BMI: hen.

Lue Slaten erinomainen keskustelu siitä, miten BMI tuli tottuneeksi huonosti ja NPR: n 10 syytä, miksi BMI: n ei pitäisi koskaan, koskaan, todella-don ' tee sitä, älä koskaan käytä itseäsi tai liikuntatavoitteitasi.

BMI ei ole kelvollinen tapa mitata kuntoasi tai kehoasi. Se ei ole hyödyllinen tähän tarkoitukseen. Sen käyttäminen mitattavan painon laskemiseen tai poltettavien kaloreiden mittaamiseen on varma tapa pettää itsesi.

Examine.comilla on hyvä yleiskatsaus pätevyydestä (ja sen puuttumisesta). ) BMI: stä, joka voidaan tiivistää seuraavasti:

Jos olet normaalipainoinen tai ylipainoinen BMI: n (18,5-29,9) mukaan, sinulla on edelleen mahdollisuus, että olet todella liikalihava, ja johtuu siten ensisijaisesti vähärasvaisesta massasta (lihas, vesi ja glykogeeni).

...

Tämän tietojoukon ulkopuoliset, joilla on tarpeeksi vähärasvaisen massan luokittelemista liikalihaviksi BMI: n, mutta ei kehon rasvaprosentin mukaan, ovat yhteiskunnassa kaukana. Nämä henkilöt olisivat yleensä erittäin aktiivisia urheilijoita tai omistautuneita 'viikonloppusotureita', ja on epätodennäköistä, että istuvat henkilöt tai harvinaiset harjoittelutavat olisivat tällaisia ​​poikkeavuuksia.

Hyvä mittari

Mittaa sen sijaan, mitä haluat parantaa. Haluatko näyttää paremmalta? Hanki kamera ja mittanauha ja seuraa ulkonäköäsi (yhdenmukaisella vaatteella, asennolla ja valaistuksella) ja käsivarsien, jalkojen, lantion ja vyötärön mittauksia.

Se voi myös olla tuottavampaa aseta suorituskykytavoite . Hyvät tavoitteet voivat perustua ajankohtaan ("juosta mailin alle 7 minuutissa"), painoon ("kyykky niin painavalla tangolla kuin minä") tai yksinkertaiseen suoritukseen ("lopeta 5k"). Tämä muokkaa harjoittelua tavalla, joka tekee sinusta kuntoisemman ja samalla myös kehosi uudelleen.

Jos sinulla on ehdottomasti oltava tiede-y-numero seurattavaksi, Body Shape Index , joka käyttää BMI: tä, mutta ei suoraan korreloi sen kanssa, ja näyttää olevan parempi ennustaja kuolemanriskistä. Muista, että vaikka se ottaa huomioon vatsarasvan, se ei silti seuraa lihasten tai fyysisen terveyden merkkejä, kuten liikkuvuutta, voimaa, tulehdusta, diabeettista tilaa tai sydän- ja verisuonitauteja.

Rungon muotoindeksi = Vyötärön ympärysmitta / [(BMI ^ (2/3)) * (korkeus ^ (1/2))]

On myös syytä huomata, että epidemiologisissa tutkimuksissa "tuettiin" käsitystä siitä, että ylipaino (BMI 25-30) on haitallista terveydellesi, ja todellisuudessa ihmiset, joiden BMI on 25-27 ja joilla on alhaisin kuolleisuus, osoittivat. BMI: n kannattajat terveyden ja elinajanodotteen ennustajana eivät edes seuraa omia tietojaan.
#5
+8
Campbell
2011-03-02 09:48:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu siitä, kuinka monta kaloria kulutat.

Seuraa kaloreitasi ja kaloreitasi käyttämällä FitDay -työkalua. Sinun tulisi pyrkiä päivittäiseen alijäämään, joka on noin 500 kaloria päivässä. Varo välttämästä enempää kuin tällainen määrä, koska saat kehosi nälkätilaan, saat vähän energiaa ja sinun on vaikea siirtää painoa.

"Ole varovainen" -lauseke pitää paikkansa vain, jos henkilö kuluttaa (esimerkiksi) 1100 kcal päivässä. Jos keskimääräinen henkilö kuluttaa 3500 kcal päivässä, hänellä on varaa leikata yli 500 kcal päivässä. Tiedän, että jokaisesta säännöstä on poikkeuksia: Michael Phelpsin (esimerkiksi) kalorien saanti on noin 11 000 kcal päivässä, mutta se johtuu siitä, että hän käyttää 9000 kcal harjoittelussaan.
Henkilökohtaisesti olen huomannut, että [myFitnessPal] (http://www.myfitnesspal.com/) on yksinkertaisin käytettävä ruoka- / aktiviteettipäiväkirja.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...