Kysymys:
Kuinka saan tasaisen vatsan?
going
2011-03-02 04:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin tehdä paljon istumapaikkoja ja muita ab-harjoituksia. Minulla on myös kotikaveri, joka on henkilökohtainen kouluttaja, joten tiedän, että teen ne oikein.

Voin kuitenkin pitää kiinni rutiinista tehdä kohtuullisia määriä vatsalihasharjoituksia joka toinen päivä. Mutta yleensä menetän kiinnostukseni 3-6 kuukauden kuluttua, koska en koskaan näe tuloksia.

Rintalihakseni ovat ehdottomasti vahvempia, mutta mielestäni minulla on perinnöllinen olut suolisto. Se ei vain halua mennä pois.

Yhdistän myös nämä harjoitukset kohtuulliseen ruokavalioon ja muuhun liikuntaan, esim. uinti, lenkkeily ja muut joukkuelajit.

Näyttää siltä, ​​että muistan kuulleeni kaikkialla Internetissä, että on olemassa yksi outo vanha vinkki, joka saavuttaisi tämän.
@mootinator +1 - Anna minulle tämä linkki, en ole nähnyt sitä. Olen ollut liian kiireinen pelaaessani Evonyä.
Viisi vastused:
#1
+15
Nathan Wheeler
2011-03-02 05:00:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et voi "kohdistaa" kehon alueelle rasvaa. Elimistö päättää, mihin lisätä tai poistaa rasvaa. Pidä kiinni rutiinistasi ja varmista, että poltat enemmän kaloreita kuin otat joka päivä, ja menetät varmasti suolen. Se vie vain aikaa.

#2
+12
Alex Florescu
2011-03-02 05:05:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos ongelmasi on yksinkertaisesti rasvaa, vain säännöllinen laihtuminen vie sinut sinne, kuten md5sum sanoi.

Jos ongelmasi on (joko tai lisäksi) vatsan turvotus, voit tehdä joitain harjoituksia auttaaksesi sitä ja joitain vältettäviä ruokia / juomia.

Voitteko antaa esimerkkejä siitä, mitkä harjoitukset auttavat siinä? Wiki-artikkelissa mainitaan vain elintarvikkeet ja lääkkeet.
@xiaohouzi79 cardio my man ... kokeile plyometriikkaa
Tämä johtuu siitä, että ruoka on iso asia. Jos poistat syyt, se paranee paljon, ja jos et, mikään liikunta ei riitä. Joka tapauksessa tässä on yksinkertainen: http://www.exrx.net/WeightExercises/TransverseAbdominus/AbomachVacuum.html Myös jotkut joogahengitysharjoitukset (pranayama), jotka on tehty isometrisesti supistamalla abs.
#3
+4
Tangurena
2011-03-02 06:48:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos etsit "sixpack abs" -tapaa, kuten olet nähnyt elokuvassa 300 , sinun on saatava kehosi rasvapitoisuus laskemaan noin 9%: iin. Useimmat aikuiset eivät saa kehon rasvatasojaan niin alhaisiksi, ja liian alhainen (noin 6% ruumiinrasvasta) aiheuttaa lääketieteellisiä ongelmia.

Jos etsit vatsalihaksia kuten 300, tarvitset Sharpien :)
Tässä on, mitä Gerard Butler teki kouluttaakseen rooliaan kuningas Leonidaksena: http://www.nerdfitness.com/blog/2009/05/28/how-to-look-like-gerard-butler-in-the-movie- 300 /
Alkuperäinen lähde http://www.gymjones.com/knowledge.php?id=35
"Useimmat aikuiset eivät voi saada kehon rasvatasoa niin alhaiseksi" - tietysti he voivat. Se vie kuitenkin melko vähän omistautumista.
#4
+4
Jim G.
2011-03-09 10:15:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Ohita sooda. Se saa sinut paisumaan.
  • Murskaus ja muut vatsalihakset auttavat varmasti.
  • Mutta viime kädessä kyse on ruokavaliosta, liikunnasta ja laihtumisesta.
  • Kohdista 11% kehon rasvasta jos olet kiinnostunut pyykkipöydän absista tai kuusipakkauksesta
_ Ohita sooda. Se saa sinut paisumaan. - Kuulostaa siltä, ​​että väität, että syy on kaasu sokerin sijaan.
#5
+4
csi
2011-05-06 20:33:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lankurutiini on paras ydinrutiini menettää vatsa rasvaa kokemukseni mukaan. Tähän rutiiniin liittyy dynaamisia liikkeitä, se ei ole liian vaikea tehdä eikä vie paljon aikaa. Muoto on avain samoin kuin johdonmukaisuus - sen tekeminen joka toinen päivä.

Kaikki vastaukset ovat oikeita ruokavalion, rasvanpudotuksen ja sydämen suhteen. Sinun täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin panit. Se on numero 1.

Onnea.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...