Kysymys:
hauis kasvaa hitaammin kuin muut
Steven Ryssaert
2011-03-31 18:09:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käynyt kuntosalilla elokuun 2010 jälkeen pitkän tauon (2 vuotta) jälkeen ja vaihdan harjoitusohjelmia säännöllisesti, jotta minulla ei olisi tasangoa tai sopeutumista.

Minun on sanottava että en nuku tarpeeksi tällä hetkellä, ja olen melko varma, että sillä on vaikutusta harjoitteluihini ja aiheuttavan vähemmän lihasten kasvua. Olen tietoinen siitä, mutta oman yrityksen perustaminen vaatii vain paljon aikaa.

Olen aina kohdannut tosiasian, että rintani, vatsani ja hartiat kasvavat helpommin kuin hauisni , vaikka oletat niiden kasvavan eniten, koska käytät niitä käytännössä jokaisessa harjoituksessa.

Nykyisen harjoitusohjelmani ansiosta voin "levätä" tarpeeksi harjoitusten välillä. En pidä siitä kiinni niin tarkasti, pidän sitä enemmän ohjenuorana.

 • päivä 1: Rinta (lentää, nokkakansi, penkkipuristin (+ kaltevuus tai lasku), kalteva dbs-puristus , ...)
 • päivä 2: Olkapäät & takaisin (sivusuunnassa, armeijan lehdistö, ...) + 30 minuuttia sydäntä
 • päivä 3: Jalat tai lepo (viikko 2 / viikko 1)
 • päivä 4: Aseet (kiharat, ojentaharjoitukset, ...)
 • päivä 5: 40 min sydäntä (soutaa selälleni, juoksua) + abs
 • päivä 6: lepo tai jalat (viikko 1 / viikko 2)
 • päivä 7: kevyt harjoittelu (kaiken kaikkiaan, mutta erittäin kevyt) noin. 40 minuutin harjoittelu

En halua mitään erityisesti harjoituksia, jotta voisin saada hauislihaksen helpommin. Olen työskennellyt (pitkillä taukoilla) jo 7 vuotta ja tiedän paljon harjoituksia (ja siellä on vielä Internet).

Mihin olisin erittäin tyytyväinen, on saada neuvoja, joitain ohjeita.

Ehkä minun geeneissäni on saada rinta helpommin kuin käsivarret, ehkä se johtuu siitä, että ohjelmointityöni ei anna minun käyttää käsiäni paljon ...

Kaikki neuvot ovat erittäin arvostettuja

Nukkumaan liittyvä linkki: http://fitness.stackexchange.com/q/573/501
Minulla on sama ongelma ... rintani ja ojentani kasvavat todella helpommin kuin hauisni. Joskus omistan päivän hauisille yksin toivoakseni lisätä massaa siihen, mutta en tehnyt eroa ... :(
@owen: Noudatan nykyisiä neuvoja: Syön enemmän, nukkuvat enemmän ja otan ** vähemmän ** painoa, mutta tee ne ** oikein **. Silti en tunne sitä * palavan *, mutta joidenkin täällä olevien viestien mukaan se ei ole välttämätöntä.
Kolme vastused:
#1
+11
Sparafusile
2011-03-31 20:42:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nosta raskasta ! Jos voit tehdä 8 toistoa hauislihasta, tarvitset enemmän painoa. Jos voit silti nostaa hammasharjan seuraavana aamuna, sinun on lisättävä painoa. Koska tiedät paljon harjoituksia, ohitan sen osan. Tässä on joitain erilaisia ​​tapoja tehdä hyödyllisiä harjoituksia:

Positiiviset, negatiiviset ja staattiset

 • Positiiviset ovat todennäköisesti mitä olet jo tekeminen: nosta painoa ja kiinnitä lihaksesi koko supistumisen ajan.
 • Negatiivit ovat päinvastaisia ​​- tartu painoon, joka on liikaa, jotta voit nostaa säännöllisesti ja aloittaa täysin supistuneessa asennossa. Anna painon vetää hitaasti ja varovasti kätesi pois olkapäästäsi samalla kun yrität pitää sitä paikallaan. Tämän takia on vaikea hampaiden harjaus.
 • Staatiot ovat siellä, missä et liiku. Tartu raskas paino (esimerkiksi 90% max.) Ja pidä sitä rep-puolivälissä niin kauan kuin voit. Tämä tekniikka voidaan yhdistää negatiivisiin.

Kaksikymmentäyksi

Tämä koostuu kolmesta eri liikkeestä:

 • 7 toistoa normaalin liikealueen alaosassa. Aloita täysin venytettynä ja taivuta lihaksiasi, kunnes paino on puolivälissä.
 • 7 toistoa normaalin liikealueen yläosassa. Aloita keskivaiheilla ja joustaa lihaksiasi viimeistelemään edustajat normaalisti.
 • 7 täyttä toistoa! Alhaalta ylöspäin lihasten taipuminen koko matkan. Älä unohda miettiä lihastesi taipumista ja mene hitaasti.

Erilaiset kahvat

Jos käytät hauislihasten harjoittamiseen palkkia, voit käyttää kolmea hyvää otetta:

 • Erittäin leveä. Niin kaukana toisistaan ​​kuin on epämukavaa, mutta varmista, ettet kohdista stressiä kyynärpäisi.
 • Erittäin kapea. Juuri vastapäätä. Tee toistoja koskettamalla toisiaan vaaleanpunaisella sormella.
 • Käänteinen kahva. Kämmenten sijaan, kämmenet alas. Tämä vie jonkin verran käyttöä, ja sinulla on todennäköisesti pudottaa painoa jonkin aikaa.

Harkitse myös, että et treenaa melkein joka päivä. Useimmat ihmiset käyttävät 3 päivän jaksoa varmistaakseen, että he saavat tarpeeksi lepoa.

Onnea!

Hissin raskas neuvo riippuu siitä, tarkoittako hän voiman lisäystä vai massaa (ei ole selvästi määritelty kysymyksessä). Jos hän haluaa massaa, raskaan nostaminen ei ole paras ratkaisu ja 8-12 toistoa on oikeassa. Jos hän haluaa voimaa, nosta ehdottomasti raskaampaa, mutta EI uupumukseen ...
+1 kaksikymmentäyksi. Se on hyvä menetelmä. Muut ovat hieman oikean käden ranteelleni, joten yritän välttää liikaa painoa tai taaksepäin otetta. Ja @Greg - aion torjua massaa, anteeksi, jos se ei ollut selvää viestistäni.
mitä taaksepäin pito kehittää? toimiiko se kuin vasarahissit?
@Owen - Se toimii vain lihaksella eri tavalla. Vasaran kahva on toinen hyvä.
Olen alkanut tehdä "negatiivisia" harjoituksia erittäin painavilla ja olen noussut 3,5 senttimetriä kahdessa viikossa! : D
Onnittelut! Muuta asioita jatkuvasti ja jatkat kasvuasi.
#2
+7
Nick
2011-04-01 04:10:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisimme antaa sinulle kaikille hyviä neuvoja hauislihaksesi kasvattamiseen, mutta olen varma, että olet todennäköisesti lukenut paljon siitä. Todellisuudessa genetiikalla on tärkeä rooli lihastesi kasvussa. Minulle neloset, pakarat ja selkä kasvavat melko helposti, mutta käsivarret ja vasikat eivät vain näytä olevan aina jäljessä. Jotkut ovat päinvastoin ja heidän on todella helppo kasvattaa käsivartensa samalla, kun heidän rintansa pysyy tasaisena laudana.

Tee parhaasi, mutta ymmärrä, että genetiikka on vain jotain, jota et yksinkertaisesti voi muuttaa ... .. vielä;)

Sidenote: Jos haluat suuria voittoja - syö enemmän!

Kiitos panoksestasi. +1 syö enemmän. Minun on aloitettava syöminen uudelleen.
#3
  0
Gregory Nozik
2017-09-20 10:36:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielestäni sinun on järkytettävä lihas, jotta voit kertoa hauisesi kasvulle.

Vaihda harjoittelu kokonaan.

Katso video

Menetelmä 1 - 1 - 10 Menetelmä

Menetelmä 2 StrippausmenetelmäTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...