Kysymys:
Mielenkiintoisia ja kilpailukykyisiä harjoituksia pariskunnille
going
2011-03-02 05:26:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaimoni ja minä olemme melko kilpailukykyisiä, mutta vastakkaisen sukupuolen edustaminen on kuitenkin vaikeaa kilpailla esimerkiksi punnerrusten kanssa.

Etsin joitain muita harjoituksia, joita voimme tehdä yhdessä, jolla on kilpailuetua, mutta missä voimme olla tasavertaisilla pelikentillä.

Huomaa, että vaimoni on suunnilleen samalla kuntotasolla, mutta ei samanlainen vahvuudeltaan.

kokeile lankkuja aikaa
Viisi vastused:
#1
+7
Alex Florescu
2011-03-02 06:12:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tee jotain, joka ei vaadi voimaa perinteisessä mielessä (eli siirrä suuria painoja). Esimerkiksi joogaa käytettäessä huomasin itseni usein ravistavan ja putoavan toisinaan tasaisesti kasvoilleni, vaikka harjoitus ei vaikuttanut aluksi vaikealta tai vaikealta. Yritä pitää ryhtiä yli 10 sekunnin ajan, ja se on erilainen tarina. Huomasin myös, että luokassani keskimäärin naisilla meni paremmin kuin miehillä, joten tämä on todennäköisesti hyvä asia etsimäsi.

#2
+4
Rhea
2011-03-23 19:46:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teidän pitäisi tehdä viestikilpailuja yhdessä!

Osavaltioissa mieheni ja minä teemme Muddy Buddy. Hän on 10 "pidempi kuin minä, joten pyörän jakaminen on ollut pelottavaa. Hän näyttää siltä kuin ne klovnit, jotka ajavat pienillä polkupyörillä (vähemmän meikkiä). Näen olevasi Australiassa, tässä on sivusto joillekin seikkailukilpailuille. Pojat voivat työskennellä parantamaan aikoja yhdessä. Seikkailukilpailut ovat niin hauskoja kumppanin kanssa, ja se on aina loistava yhteisö.

#3
+3
going
2011-03-02 05:29:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on esimerkki nykyisistä käytöistämme:

Molemmat ihmiset istuvat pystyssä vastakkain toistensa jalkojen ollessa kohotettuina ja jalat toistensa jalkoja vasten.

Aseet irtoavat maasta.

Yritä pudottaa toinen henkilö tasapainosta vain jalkojesi avulla.

Yritä olla kolkuttamatta henkilöä tasaisesti selällään. Pelaa kilpailukykyisesti, ei aggressiivisesti.

#4
+3
Michael
2011-03-24 03:59:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä valita uusi urheilulaji ... Suosittelen Tennistä sekä sinulle että vaimollesi. Jos olet molemmat uusi urheilulaji, olet samalla tasolla. Tennisellä on myös erittäin suuri kilpailuetu.

Mikä tahansa syy miksi tämä on hyvä idea?
... Joo, tennis on peli, jossa fyysinen voima yleensä hylätään hallinnalla tai tekniikalla. Mikä tekee sekä miesten että naisten erinomaisesta pelata yhdessä kilpailukykyisesti.
Yritin vain houkutella teitä tekemään vastauksestanne täydellisemmän ja yksityiskohtaisemman. Koska tällä hetkellä se on enemmän kuin kommentti ;-)
#5
+2
Hyrtsi
2013-12-25 05:41:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko koskaan kokeillut sisäkiipeilyä? Kilpailukykyiselle pariskunnalle en voinut ajatella parempaa urheilulajia. Se on tulossa suosittu, joten myös kaupungissa voi olla sisätiloissa kiipeilyhalli. Ne, joissa olen käynyt, ovat turvallisia, halpoja ja ystävällisiä aloittelijoille.

Koska niiden ruumiin massa vaikuttaa fyysisen rasituksen määrään kiipeäessään seinälle, miesten ja naisten tulisi olla tasaisia.

Yleensä miehet lähtevät paremmin (koska he ovat vahvempia), mutta ylitetään joskus ~ 1 vuoden kiipeilyn jälkeen, kun tekniikka on yhä tärkeämpää ja kaveri ei koskaan oppinut sitä (ja tytön oli pakko). Siitä huolimatta, jopa samoilla tasoilla kiipeävien ihmisten joukossa on aina ongelmia, jotka ovat sinulle helpompia tai vaikeampia, joten on aina mahdollista "kilpailla".


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...