Kysymys:
Onko "normaalin" BMI: n terveellinen kohde?
mootinator
2011-03-04 10:45:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen aina BMI-kaavioita postitettuina erilaisiin terveydenhuoltoon liittyviin paikkoihin, ja tiedän, että henkivakuutusyhtiöt käyttävät sitä riskien arviointiin.

Olen kuullut, että indeksin normaali alue perustuu oletettavasti normaaliin indeksiin oli 1800-luvulla Puolassa. Onko tämä totta? Pitäisikö jokaisen kohtuullisen iso henkilö, joka käyttää sydän- / voimaharjoittelua, koskaan odottaa saavuttavansa tämän normaalin alueen normaalissa tilanteessa, vai voisiko joku odottaa pysyvän ylipainoluokassa uuden lihasmassan vuoksi?

BMI: llä on useita kohtalokkaita puutteita, kuten [vastaukseni täällä] todetaan (http://fitness.stackexchange.com/a/3364/1771).
Kolme vastused:
#1
+9
Ciaocibai
2011-03-04 12:03:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma alkuperästä, mutta paikallisessa sanomalehdessä oli mielenkiintoinen artikkeli kaikista mustista (Uuden-Seelannin rugbyjoukkue / maailman ykkösjoukkue), jossa todettiin Jopa joukkueen kevyin jäsen oli ylipainoinen (BMI: n perusteella), ja neljä pelaajaa oli liikalihavia.

Ammattilaisurheilijoina nämä pelaajat ovat kaikki hyvin rakentuneita ja erittäin lihaksikkaita, mutta tuskin mitä luulet lihaviksi.

Luulen, että rasvasi mittaamisesta voi olla hyötyä. , koska X KG / X cm pitkä, 5% kehon rasvaa vs. 25% kehon rasvaa, on suuri ero.

Voisit todennäköisesti muodostaa myös omat arviosi siitä, oletko ylipainoinen vai ei, mutta sanoisin, että vaikka BMI saattaa olla hyödyllinen opas, se on tuskin lopullinen ihanteellisen painosi suhteen.

Toivottavasti tämä auttaa. Onnea.

#2
+7
Pridkett
2011-03-04 22:06:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BMI on karkea arvio, joka on helppo laskea siitä, missä seisot terveydestäsi, mutta se voi olla hyvin karkea. Ihmiset, joilla on paljon lihaksia, voivat helposti olla ylipainoisia tai liikalihavia, mutta tämä ei tarkoita, että he ovat epäterveellisiä. Ongelmana on, että siinä ei tehdä eroa rasvojen ja lihasten välillä.

Mittarin kehitti 1840-luvulla Adolphe Quetlet Belguimissa, mutta nykyiset ylipainoa / alipainoa koskevat ohjeet perustuvat usein päivitettäviin. Maailman terveysjärjestön tiedot. Viimeisin BMI-alueiden päivitys tapahtui vuonna 2004 ja osoittaa, että 18,5–25 pidetään normaalipainona yksilöillä, joilla on keskimääräinen lihastenrakenne.

Kuitenkin tietää totta terveydentilasi, sinun kannattaa tietää myös kehosi rasvaprosentti. 40 dollarin asteikko voi yleensä tehdä tämän sinulle kohtuullisen hyvin. Se ei ole 100% tarkka, sillä haluat jotain BodPod- tai Dexa-mittausta, mutta se antaa sinulle käsityksen trendistä. American Council on Exercise tarjoaa joitain kehonrasvasuosituksia sekä miehille että naisille kuntotasosta riippuen. Miehille sopivassa kehossa pitäisi olla rasvaa 14-17% ja naisilla 21-24% rasvaa. Jos olet mies, joka haluaa saada kuusi pakettia, sinun on painettava 10-12% rasvaa.

Lyhyesti sanottuna BMI on työkalu, joka voi auttaa, mutta se ei ole ainoa työkalu . Jos tiedät mitä siihen menee, se on paljon järkevämpää ja huomattavasti hyödyllisempi. Se on hyvä lähtökohta muille kuin urheilijoille.

#3
+6
Alex Florescu
2011-03-05 00:37:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on hieno kuva, joka mielestäni kattaa BMI-ongelman (tai minkä tahansa lähinnä painoon perustuvan laskelman) ongelman:
muscle versus fat

Lihakset ovat "raskaita" (ts. huomattavasti rasvaa suurempi). Kun aloitat vain kohtuullisen määrän lihasmassan lisäämisen, sinusta tulee raskaampi ja heität BMI-tasapainon. Mielestäni suurin osa kehonrakentajista kuuluu ainakin "ylipainoisiin" luokkiin. Plussat näyttävät todennäköisesti olevan liikalihavia.

+1 upealle valokuvalle. En todellakaan pidä BMI: stä terveyden määrällisenä mittana.
Useimmat ihmiset eivät ole ammattilaisia ​​tai edes amatööri kehonrakentajia. Yleisesti asutuille ja jopa kohtalaisen koulutetuille henkilöille BMI on pätevä ja suhteellisen tarkka kehon rasvan mitta.
@LegoStormtroopr Ei, BMI olettaa, että paino on verrannollinen neliökorkeuteen, mikä on väärä. Tämän seurauksena se on voimassa vain melko rajoitetulla korkeusalueella.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...