Kysymys:
Pitäisikö sinun silti käyttää sairaana?
Rob Mosher
2011-03-04 21:42:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pitäisikö urheilun jatkaa, vaikka olisitkin sairas?

Tiedän, että se voi riippua sairaudesta, joten kysyn erityisesti pienistä asioista, kuten vilustuminen tai kuume?

Onko kroonisia sairauksia, joissa sinun tulisi silti säännöllisesti käyttää?

mahdollinen kaksoiskappale [Pitäisikö sinun juosta kylmällä?] (http://fitness.stackexchange.com/questions/248/should-you-run-with-a-cold)
En sulje tätä kopiona. Toinen kysymys koski juoksemista. Tähän sisältyy liikunta yleensä. Voisitko sulkea kysymyksen: Voinko mennä kävelylle sairaana? vai voinko nostaa painoja sairaana? Jos suljet yhden, suljet käynnissä olevan ja yhdistät vastaukset tähän, voit perustella tämän kysymyksen kaikkien tarkempien esiintymien sulkemisen.
Valmentajani sanoi, että kaikki niskan alla olevat oireet lopettavat harjoittelun.
üks vastaus:
#1
+15
Nathan Wheeler
2011-03-04 21:46:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei, sinun ei pidä harjoittaa väliaikaisten sairauksien, kuten rintakehän, flunssan tai kuumeen, kanssa. Nuha tai kurkkukipu ei kuitenkaan saisi estää harjoittelua. Kun sinulla on infektio tai sairaus, joka vaikuttaa sydän- tai ruuansulatuskanavaan, sinun on istuttava se ulos ja annettava kehollesi riittävästi aikaa parantua itsestään.

Ihmiset, joilla on kroonisia sairauksia, kuten astma, sydänsairaus, ja kaiken vakavamman on keskusteltava lääkärin kanssa ennen kuin edes ajatellaan sanaa liikunta. Jotkut ihmiset voivat, jotkut ihmiset eivät edes samoilla oireilla. Lääkäri tietää sen parhaiten.

Ehkä sinun tulisi kertoa tarkemmin flunssa ja vuotava nenä ...
Minulle vuotava nenä on vain yksi oire (eikä yksilöllä ole välttämättä sairautta, koska se voi olla vain allergiaa), kun taas flunssalla voi olla kuumetta, väsymystä, kipuja, ruuhkia, aivastelua, yskää ja muita oireita.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...